• AbSent

  помага на компаниите лесно

  да ги планираат, управуваат и

  следат присуствата и отсуствата

  на вработените

Дали сакате да го подобрите управувањето на отсуствата на вашите вработени?

Едноставен и лесен систем за управување со отсуствата:

Евиденција на работното време преку мобилна апликација

Ќе можете да управувате со табелите за работно време користејќи ја функцијата "Евиденција на работното време". Покрај користење во мобилната апликација, оваа функција може да се користи и преку веб апликација.

Известувања за поднесени барања за денови за отсуство

На лесен и практичен начин, со само неколку кликања, вработените можат да го достават своето барање за отсуство. Менаџерот/Тим лидерот веднаш добива известување преку електронска пошта и со само еден клик го одобрува барањето.

Функционалност заснована на работните улоги

AbSent обезбедува организациска структура којашто овозможува различните нивоа на управување да имаат различни дозволи и можности во системот. Генералниот менаџер е оној којшто ја прави конфигурацијата и има целосен пристап до сите функционалности во неговата компанија. Освен работната улога генерален менаџер, имаме и директор на оддел како улога потоа лидер на тим, член на тим и администрација

Прикази и извештаи

Кога корисникот на раководна позиција ќе се најави во AbSent, веднаш ќе може да ги види поднесените барањата за отсутво, кој не е отсутен денес и кому отсуството ќе му започне од утре. Извештаите за отсуства на вработените можат да бидат генерирани и зачувани.

Усогласеност со локалните закони

Нема потреба од размислувања колку денови за одмор има работникот. Системот автоматски ги пресметува дозволените денови за одмор според законите во Вашата земја и/или политиката на компанијата.

Усогласеност со Законот за заштита на личните податоци

Секојдневно правиме бекап на целата наша база со податоци и прикачени датотеки на сервер во Франкфурт, Германија.  Гарантираме дека собраните податоци се безбедни и сигурни, следејќи го Законот за заштита на личните податоци.

Како да ни се приклучите ?

 1. Креирајте сметка за генерален менаџер овде
 2. Прилагодете ги поставките за компанијата
 3. Прикачете табела со целосни податоци за вработените
 4. Почнете да го користите AbSent

Што другите кажуваат за нас:

Започнете веднаш! За само 1.5 € по корисник за еден месец.


 • Во цената се вклучени сите функции
 • Без надомест за конфигурација
 • Без никакви трошоци однапред
 • Без обврска
 • Плаќате онолку колку сте користеле

ЦЕНА

1.5
Пријавете се сега